Bel: (0180) 654 855 info@ttkbarendrecht.nl

Energiebeleid

Goed energiebeleid is meer dan het overwegen van zonnepanelen of een warmtepomp. Aanbieders schieten als paddestoelen uit de grond en buitelen over elkaar heen om de "goedkoopste" te zijn. Het ene energiecollectief volgt na het andere. Prima, en natuurlijk wilt u niet teveel betalen. Maar in "prijs" als lokkertje, gelooft TTK niet. Bij dergelijke prijsvechters komt het maar al te vaak voor dat het uiteindelijke factuurbedrag behoorlijk hoger uitvalt en de installatie lang en moeizaam blijkt. En dat allemaal omdat er niet vooraf geïnventariseerd is. In die situatie wilt u toch niet belanden?

TTK helpt om alle valkuilen te vermijden

Er wordt steeds meer duidelijk over de condities waaronder energiebesparende maatregelen rendement opleveren. Niet alleen de voordelen, maar ook de nadelen worden helder. Niet elk dak is bijvoorbeeld geschikt voor zonnepanelen of kan er genoeg herbergen voor een voldoende rendement.

Ventilatie, de aan- en afvoer van lucht in de ruimte, speelt een bepalende rol bij de toepassing van warmtepompen. U kunt namelijk pas goed over een warmtepomp beslissen als de ventilatie toereikend is of is gemaakt.

TTK komt daarom eerst langs om de huidige situatie te inventariseren. Alleen dan is een echt goede offerte te maken. Die inventarisatie is voor onze rekening. Blijkt dat er een offerte mogelijk is, dan is deze altijd gespecificeerd en volledig. De vermelde prijs is de prijs all in.