Bel: (0180) 654 855 info@ttkbarendrecht.nl

Installatie- en Servicemonteurs

✓ Wil jij werken bij een gezellige organisatie, waar je geen nummer bent en gewoon je werkopdrachten van de directeur ontvangt?

✓ Werk je graag bij een veelzijdig bedrijf actief in dakwerk, verwarmingstechniek, gas- en waterinstallaties maar ook riolering en klimaattechniek?

✓ Heb jij ervaring in één of meer van deze richtingen?

✓ Wordt dan onze collega en werk samen met ons voor een tevreden klant!

Nooit Saai

Omdat onze klanten maar blijven bellen, zijn wij op zoek naar nieuwe monteurs in diverse richtingen van de techniek waaronder verwarmingstechniek, klimaattechniek en gas- en waterinstallaties.

Je zult verwarmingsinstallaties aanleggen, vervangen en renoveren maar ook CV-ketels vernieuwen en werken aan rookgasafvoersysteem.

Soms moet bij een schoolgebouw de huidige riolering worden aangepast of ben je actief met het aansluiten van de keukenapparatuur in een restaurant.

Deze baan is nooit saai!

Ons bedrijf

TTK is een klein, gezellig bedrijf in Barendrecht. Wij vinden het belangrijk om een tevreden klant te hebben en gaan daarom altijd iets verder dan andere installatiebedrijven. Zo zoeken wij bij lekkages altijd naar de oorzaak en staan wij ook buiten werktijden klaar. Onze klanten zijn heel verschillend. Van particulieren, tot scholen en horeca gelegenheden. Wij blijven verder leren en innoveren. Op het gebied van installaties willen wij namelijk de beste diensten blijven leveren!

Wat vragen we van je?

 • Je beschikt over een technische opleiding op minimaal MBO- niveau of;
 • je hebt relevante werkervaring in de verwarmingstechniek en/of gas- waterinstallaties en/of klimaattechniek;
 • je bent klantgericht ingesteld;
 • je kan zelfstandig werken;
 • je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat zetten we daar tegenover?

 • Een afwisselende baan op allerlei locaties in voornamelijk de Randstad;
  belangrijk werk waarbij je een klant in nood helpt;
 • veel persoonlijk contact met afnemers, bedrijven, leveranciers en collega's;
 • je blijft leren en jezelf ontwikkelen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de installatie- en klimaattechniek;
 • werk bij een gezellig, klein bedrijf met een open cultuur.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Ben je geinteresseerd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat jij binnenkort bij ons aan de slag kan! Dit kan telefonisch op 0180-65 48 55 of per email via info@ttkbarendrecht.nl