Bel: (0180) 654 855 info@ttkbarendrecht.nl

Installatie- en Servicemonteurs

✓ Wil jij werken bij een gezellige organisatie, waar je geen nummer bent en gewoon je werkopdrachten van de directeur ontvangt?

✓ Houd je van afwisseling en werk je graag bij een veelzijdig bedrijf actief in verwarming, koeltechniek, ventilatie- en luchtbehandelingssystemen?

✓ Heb jij een opleiding en/of ervaring in één of meer van deze richtingen?

✓ Wordt dan onze collega en werk samen met ons voor een tevreden klant!

Je werk wordt nooit saai!

Omdat onze klanten maar blijven bellen, zijn wij op zoek naar nieuwe monteurs die diverse werkzaamheden zullen uitvoeren.

De ene dag vervang je een cv-ketel, de volgende dag sluit je radiatoren aan in een schoolgebouw en los je een storing op. Aan het einde van de week monteer je nieuwe ventilatiekanalen in een restaurant.

Afwisseling genoeg!


Een informeel en hecht team

TTK is een klein, gezellig bedrijf in Barendrecht. Wij vormen een hecht team en vinden het belangrijk om een tevreden klant te hebben en gaan daarom altijd iets verder dan andere installatiebedrijven. Zo zoeken wij bij storingen altijd naar de oorzaak en staan wij in geval van nood ook buiten werktijden klaar. Onze afnemers zijn heel verschillend. Van particulieren, tot gemeentes, scholen en horecagelegenheden. Wij blijven verder leren en innoveren: op het gebied van installaties willen wij namelijk het beste product blijven leveren!

Wil jij ons helpen deze kwaliteit en service te blijven leveren?

Wat verwachten wij:

  • Je beschikt over een technische opleiding op minimaal MBO- niveau of;
  • je hebt relevante werkervaring in de verwarmingstechniek en/of gasinstallaties en/of klimaattechniek;
  • je bent klantgericht ingesteld;
  • je kan zelfstandig werken;
  • je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat zetten wij daar tegenover?

  • Een afwisselende baan op allerlei locaties in voornamelijk de Randstad; belangrijk werk waarbij je een klant in nood echt helpt;
  • veel persoonlijk contact met afnemers, bedrijven, leveranciers en collega's;
  • je blijft leren en jezelf ontwikkelen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de installatie- en klimaattechniek;
  • werk bij een gezellig, klein bedrijf met een hecht team.

Interesse?

Ben je geinteresseerd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat jij binnenkort bij ons aan de slag kan! Dit kan telefonisch op 0180-65 48 55 of per email via info@ttkbarendrecht.nl