Bel: (0180) 654 855 info@ttkbarendrecht.nl

Ons verhaal

TTK is een jonge Installateur, maar met jarenlange ervaring en veel expertise. Hoe zit dat precies?

TTI als sterke basis voor TTK

TTK komt voort uit TTI. Toonen Totaal Installaties wordt al bijna 20 jaar gewaardeerd om haar kennis en betrouwbaarheid. TTI is gevestigd in Barendrecht, werkt landelijk, maar focust zich op Zuid-Holland. Dat TTI betrouwbaar is en afspraken nakomt, bewijzen de vele gemeenten die al langdurig vertrouwen op het installatiewerk van TTI.

Met haar kennis en ervaring kan TTI veel meer. De in ons land lopende energietransitie is een perfecte kans om ons te onderscheiden. Duurzaam energiegebruik stelt andere eisen aan de manier waarop u dienstverlening verwachten. Daarom is er nu Toonen Totaal Klimaat oftewel TTK.

TTK: onderscheid door innovatie en snelle dienstverlening

TTK focust op organisaties en particulieren die meters willen maken met besparingen op hun energiekosten. Klanten die willen besparen en tegelijk bijdragen aan de klimaatdoelstellingen van onze regering. Dat is prima mogelijk, mits u doordachte keuzes maakt en u goed laat voorlichten door TTK. U wilt er toch niet achterkomen dat u duizenden euro's hebt uitgegeven voor een installatie die geen rendement oplevert?

We snappen dat de klant ons salaris betaalt. En alleen tevreden klanten blijven klant. Om dat te bereiken hebben we als doel het altijd beter te doen dan anderen. Daar werken we keihard voor.

Innovatie gestuurd door kennis

Veel bedrijven noemen zichzelf innovatief. Dat klinkt immers wel aardig? TTK vult het ook concreet in. Je kunt innovatie alleen waarmaken als je veel kennis en ervaring hebt met de traditionele installatie-onderdelen. Kennis van gebouwen, energiestromen, isolatiewaarden, geluiddemping, luchtstromingen enzovoorts, is essentieel om te kunnen en bepalen welke nieuwe ontwikkelingen ook daadwerkelijk in uw situatie toegepast kunnen worden.

TTK volgt de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving op de voet en schoolt haar technici voortdurend bij. Door onze samenwerking met vrijwel alle gerenommeerde leveranciers van techniek, worden we als eerste geïnformeerd over en getraind op alle nieuwe technologische ontwikkelingen. De ervaring van onze medewerkers zorgt ervoor dat nieuwe techniek optimaal ingezet wordt. En alleen als het ook echt kan!

Snelle dienstverlening, perfect bereikbaar

In deze tijd wil niemand meer hoeven wachten op ondersteuning. Zeker niet bij systemen die veel invloed hebben op uw welzijn of arbeidsomstandigheden. Daarom is TTK 24/7 bereikbaar. Gewoon, per telefoon. Ja, ook 's nachts krijg je een kundige technicus aan de lijn. Geen invulformulieren met alleen een meldingsnummer waarna u maar moet afwachten wat er gebeurt.

TTK hanteert duidelijke service abonnementen (SLA's) en is snel ter plaatse. Onze monteur gaat pas weg als hij een oplossing heeft bereikt. Het liefst een definitieve, maar minimaal een noodoplossing met een duidelijke vervolgafspraak.

Ons team

Ons team bestaat uit ruim 15 kundige en vooral gemotiveerde collega's. We zijn er trots op dat we nauwelijks verloop kennen. Blijkbaar heeft ons bedrijf een goede naam op de arbeidsmarkt, want we hebben altijd kundige en gemotiveerde krachten aan ons kunnen binden.

Onze technici beschikken over de juiste opleiding en certificaten en vooral: ervaring. De ervaren collega's nemen nieuwe medewerkers graag onder hun hoede. Zo leert ook de nieuwe generatie op een motiverende manier hoe ze hun opleiding optimaal in praktijk kunnen brengen.

De monteurs worden ondersteund door enthousiaste mensen vanuit het kantoor in Barendrecht. Zij plannen de afspraken, bedenken de meest efficiënte bezoekroute van die dag en zorgen ervoor dat alle benodigde materialen beschikbaar zijn voor de klussen.