Bel: (0180) 654 855 info@ttkbarendrecht.nl

Zonneboilers: feiten en aandachtspunten

Lees hier over zaken waar je op moet letten voor je een zonneboiler succesvol kunt toepassen. Natuurlijk zal TTK alles grondig met je inventariseren en ervoor zorgen dat je geen fouten kunt maken. Met 20 jaar ervaring en hoge klanttevredenheid van klanten die al jaren met ons samenwerken, mag dit ook simpelweg niet. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor jouw comfort.

Aandachtpunten

Naverwarmer

Je cv-ketel moet beschikken over de mogelijkheid om opgeslagen water na te verwarmen. Weet je het niet zeker, kijk dan naar het keurmerk Gaskeur NZ of geef ons het merk en type van de ketel even door.

Ruimte

Op het dak moet voldoende ruimte zijn om de collector te kunnen monteren. De ligging ten opzichte van de zon moet gunstig zijn, bij voorkeur op het zuidelijk of zuid-westen. Onder je dak moet ruimte zijn om de boiler te plaatsen. Natuurlijk rekent TTK met je mee en heeft alle benodigde specificaties van apparaten bij de hand.

Capaciteit

Denk goed na over de benodigde capaciteit. Niet alleen voor nu, maar ook voor later. Verwacht je gezinsuitbreiding bijvoorbeeld?

Installatie

Het is misschien verleidelijk om nu iets te besparen op installatiekosten en het zelf te doen of door je handige buurman te laten uitvoeren. Tot je er een keer wat aan krijgt en die buurman met vakantie blijkt. Laat TTK je hele project realiseren. Het gaat om water en lekkages kunnen forse schade betekenen. Door de regie bij TTK te leggen, heb je één verantwoordelijk aanspreekpunt.

Waardevermeerdering

Een zonneboiler draagt, net als andere maatregelen bij aan je energielabel en de waarde van je huis.

Vraag het aan TTK

Je kunt zelf al heel logisch nadenken en zaken voorbereiden. Maar leg je ideeën vooral ook aan TTK voor. Waarschijnlijk kunnen we nog een aantal besparende en slimme aanvullingen voor je realiseren. Neem dus vrijblijvend contact met ons op